Ravinteikas & luontaisesti gluteeniton hiutale
Amaranttihiutale on ravinteikas korvike perinteisille hiutaleille. Amarantti on hyvin sulava siemenkasvi joka oli muinaisten asteekkien jokapäiväistä ruokaa.
Amarantti on ominaisuuksiensa ja herkullisen, makean pähkinäisen ominaismakunsa vuoksi erinomainen vaihtoehto lisukkeeksi ja osaksi terveystietoista ruokavaliota. Amarantti sopii käytettäväksi osana monipuolista ruoanlaittoa ja leivontaa, valmistaa siitä puuroa ja voit käyttää sitä myös lisukkeena, keitoissa, pataruokien valmistukseen ja osana monipuolista leivontaa.
Valmistus: Keitä kattilassa 1 osa hiutaleita ja 3 osaa vettä, keittoaika n. 10 minuuttia.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Jaana T (varmistettu kirjoittaja) –
Amaranttipuuro, siemenet ja ghee on oiva aamupala:blush:.
Kati K (varmistettu kirjoittaja) –
Luomulaatua edulliseen hintaan.
Jan J (varmistettu kirjoittaja) –
Nopea ja helppo palvelu. Amaranttihiutaleustq todella hyvää puuroa
Matti K (varmistettu kirjoittaja) –
Vettä hiutaleisiin ja mikroon 10 minuutiksi ja aamupuuro on valmista!