BCAA2:1:1, instantoitu, fermentoitu, 1 kg, PE 3/22

44,50 

44,5 €/kg

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Korkelaatuinen BCAA-jauhe!

Instantoitu BCAA-jauheemme on korkean laadun omaava aminohappovalmiste, joka sisältää haaraketjuisia aminohappoja. BCAA-valmisteemme sisältää 50 % L-leusiinia, 24,5 % L-isoleusiinia, 24,5 % L-valiinia ja 1 % laadukasta auringonkukkalesitiiniä. Se on valmistettu fermentoimalla kasvipohjaisia raaka-aineita, joten se sopii myös hyvin vegaaneille.

BCAA, haaraketjuiset aminohapot eli leusiini, isoleusiini sekä valiini ovat ihmiselle välttämättömiä aminohappoja, jotka muodostavat 35 % lihasproteiinien aminohapoista. BCAA stimuloi proteiinisynteesiä sekä solujen valmiutta synteesiin. Haaraketjuiset aminohapot myös vähentävät proteiinien pilkkoutumistehoa, mikä johtaa lihasmassan säilymiseen tai kasvamiseen.

Haaraketjuiset aminohapot parantavat urheilusuoritusta vähentämällä tryptofaanin pääsyä aivoihin, mikä auttaa treenaamaan pidempään ja kovemmalla teholla.

BCAA:ta voi sekoittaa veteen tai urheilujuomaan niin ennen treeniä, urheilun aikana kuin sen jälkeenkin nautittavaksi.

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

HUOM! Parasta ennen 31/3/2022.