Cognitive, fermentoitu, 60kaps PE 9/22

19,95 

Varastossa

Cognitive, fermentoitu, 60kaps PE 9/22

19,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Monipuolinen fermentoitu ravintolisä

Living Nutrition Cognitive on fermentoitu, monipuolinen sekoitus bio-aktiivista ravintoa, joka on suunniteltu terveelle aivotoiminnalle.

Aivojen toiminta ja kogniivinen suorituskyky joutuvat haastetuiksi nykypäivälle tyypillisen stressaavan elämäntyylin johdosta. Myös suoliston epätasapaino voi vaikuttaa suoraan aivojen toimintaan.

Cognitive-vamiste tarjoaa:

– Luonnollista tukea kognitiiviselle toiminnalle ja terveydelle ainutlaatuisen valmistusprosessinsa ansiosta
– Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
– Eläviä mikro-organismejä
– 100% luomutäysravintoa, 0% täyte- sidos- tai muita lisäaineita.

Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien ja luomuravinnon vaikuttavat aineet saadaan muokattua erittäin bioaktiiviseen muotoon. Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu.

Tuotteen sisältämä siiliorakas, eli Lion’s mane sieni on luomulaatuista full spectrum-jauhetta, sisältäen kaikki sienen tuottamat ravinteet ja ainesosat.Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman kompromissejä.