Fermentoitu Chaga, luomu 60 kaps

20,96  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 20,96 

Varastossa

Fermentoitu Chaga, luomu 60 kaps

20,96  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 20,96 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Sisältää villinä kerättyä itiöemää sisältävää koivun kääpää

Metsien timantiksi toisinaan tituleerattu Chaga eli pakurikääpä tunnetaan kehon puolustusmekanismeja suojaavista ominaisuuksistaan. Sitä on perinteisesti käytetty myös rauhoittamaan ylikierroksilla käyvää kehoa.

Living Nutritionin luomu pakurikääpä on fermentoitu, jotta siitä saadaan aktivoitua kaikki sen tärkeät, mutta vaikeasti sulavat ravinteet. Valmiste sisältää runsaasti betuliinihappoa ja antioksidantteja kuten melaniinia. Tuotteessa on käytetty ainoastaan tutkitusti puhtaan, Siperiasta villinä kerätyn koivun pakurikäävän itiöemää, joka sisältää eniten pakurille ominaisia tärkeitä yhdisteitä.

Miksi valita fermentoidut sienet?

Sienille omintakeista on joukko yhdisteitä, joilla on kyky tasapainottaa kehon eri järjestelmiä. Valitettavasti monet näistä ravinteista imeytyvät huonosti ja tarvitsevat käsittelyä,jotta niistä saadaan bioaktiivisempia.

Kuumavesiuutos on perinteinen tapa tehdä sienen ravinteista helpommin sulavia, mutta tällä
menetelmällä ei saada talteen läheskään kaikkia tärkeitä ravintoaineita. Fermentointi muuntaa sienen tärkeimmät yhdisteet hyvin imeytyvään, bioaktiiviseen muotoon ja onnistuu samalla taltioimaan synergisesti vaikuttavat herkemmät ravintoaineet, jotka tuhoutuisivat uuttamalla. Samalla sienten betaglukaanien ja muiden hyödyllisten ravintoaineiden määrä kohoaa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.