Herkullisen pähkinäinen kvinoahiutale
Kvinoahiutale on helppokäyttöinen ja ravinteikas korvike perinteisille hiutaleille. Kvinoa on pinaatille ja punajuurelle sukua oleva gluteeniton yrtti, jota on viljeltyy Andien vuoristossa jo yli viiden tuhannen vuoden ajan. Herkullinen kvinoa, tai quinoa, on yksi Etelä-Amerikan keittiöiden perusraaka-aineista.
Kvinoa on ominaisuuksiensa ja herkullisen ominaismakunsa vuoksi erinomainen vaihtoehto lisukkeeksi, puuroihin ja osaksi terveystietoista ruokavaliota. Se sopii käytettäväksi osana monipuolista ruoanlaittoa ja leivontaa, voit käyttää sitä lisukkeena, keitoissa, pataruokien valmistukseen sekä myös osana monipuolista leivontaa.
Valmistus: Keitä kattilassa 1 osa hiutaleita ja 3 osaa vettä, keittoaika noin 10 minuuttia.
Niina K (varmistettu kirjoittaja) –
Näppärä ja helppokäyttöinen kvinoatuote.
Ihana, pehmeä lisuke esim. kauran kanssa tehdä puuroa. 🙂
Jos tykkää kvinoasta, niin tässä oiva tuote. Valmistuu nopeasti.
Hanna (varmistettu kirjoittaja) –
Aamupuurosta tulee ihanan pähkinäisen makuinen, kun lisää kvinoaa kaurahiutaleiden sekaan.