Ruokasooda pesu- ja puhdistusaineeksi, 1kg

8,46  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 8,46 

Varastossa

Ruokasooda pesu- ja puhdistusaineeksi, 1kg

8,46  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 8,46 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Ruokasooda kartonkipakkauksessa – ei muovijätettä

Ecodoo ruokasooda isossa 1 kg pakkauksessa. Luonnollinen, vuosikymmeniä käytetty pesuaine ruokasooda on pakattu kierrätettävään kartonkipakkaukseen ja tarkoitettu pesu- ja puhdistusainekäyttöön. Ruokasooda on myös leivonnasta tuttu ainesosa, joka pesuainekäytössä puhdistaa, valkaisee ja poistaa epämiellyttäviä hajuja.

Ruokasooda (natriumbikarbonaatti, NaHCO3) on monipuolinen pesuaine, joka sopii pesuun ja raikastamiseen. Raikasta matot/sohva/autonistuimet/kengät ruokasoodalla. Ripottele tekstiilipinnalle runsaasti ruokasoodaa, anna vaikuttaa muutaman tunnin ajan ja imuroi ruokasooda pois. Toimii myös pehmoleluihin, kirppariostoksien raikastamiseen ym – tällöin kätevintä on sulkea 2-3 dl ruokasoodaa ja raikastettava tekstiili muovipussiin ja antaa ruokasoodan poistaa hajuja 3-7 vuorokauden ajan. Tee- ja kahvikuppeihin pinttyneet tahrat saa poistettua soodalla. Hankaa kuppien likaisia pintoja soodalla ja pienellä määrällä vettä. Voit myös sekoittaa ruokasoodaa haaleaan veteen ja liottaa ruokasoodaliuksessa vesipesun kestäviä tekstiilejä.

Ruokasooda soveltuu puhdistusaineeksi myös muille hankausta kestäville pinnoille. Kahvin-, teen- ja vedenkeittimet puhdistuvat, kun keität niissä soodan ja veden seosta. Pyyhi uunin seinämät puhtaiksi. Viemäri raikastuu, kun kaadat sinne ruokasoodan ja etikan seosta. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Laske viemäriin lopuksi kuumaa vettä.

Pyykit ja pesukonekin raikastuvat, kun laitat koneen pesuainelokeroon pesuaineen sijasta yhden desilitran ruokasoodaa. Kokeile ruokasoodaa myös öljy- ja rasvatahroille sekä sukkiin ja kenkiin hienhajua poistamaan.

Keskeiset ominaisuudet: 

Vegaaninen
Hajusteeton
Ecocert-sertifioitu
1 % for the Planet
Pakkauskoko 1 kg

Käyttöohje

Ruokasoodan avulla puhdistettaessa soodaa sekoitetaan johonkin toiseen aineeseen, esimerkiksi veteen. Koska ruokasooda on hienorakeista jauhetta voidaan sitä hyödyntää myös silloin kun puhdistuksessa tarvitaan hankausta; soodan kiderakenteesta ja koosta johtuen ei tyypillisesti naarmuta puhdistettavaa pintaa. (Käyttövinkkien lähde: Kotiliesi ja Siivous.fi)