Warrior, fermentoitu, 60kaps

32,95  / kpl

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Stressaavan ja haastavan elämäntavan tueksi

Living Nutrition Warrior on adaptogeeneja sisältävä fermentoitu ravintolisä, joka on suunniteltu stressaavan ja haastavan elämäntavan tueksi.

– Elinvoimaa ja uutta suorituskykyä arkeen, silloin kun sitä tarvitset
– Soveltuu myös vaihdevuosioireisiin
– Runsaasti entsyymejä ja bioaktiivisia ravintoaineita
– Eläviä mikro-organismikantoja
– 100% luomutäysravintoa, 0% täyte- sidos- tai muita lisäaineita.

Käyttöohje: Ota 1-3 kapselia päivittäin.

Living Nutrition käyttää 100% luonnollista valmistusmenetelmää, jossa kefiiristä ja kombuchasta saatujen 35 mikrobikannan avulla yrttien vaikuttavat aineet saadaan esisulatettua ja muutettua bioaktiiviseen muotoon. Noin kuukauden kestävän fermentoinnin seurauksena erilaisten fytoravinteiden, polyfenolien, antioksidanttien, entsyymien ja mikrobien määrä moninkertaistuu. Tuotteen sisältämä cordyceps sieni on luomulaatuista full spectrum jauhetta, sisältäen kaikki sienen tuottamat ravinteet ja ainesosat.

Fermentoinnilla aktivoitujen adaptogeenien synergistinen yhdistelmä tukemaan suorituskykyä ja elinvoimaisuutta.

Living Nutrition on pieni brittiläinen valmistaja, jonka tavoitteena on mullistaa ravintolisien valmistus. Sen sijaan, että yritys pyrkisi tiivistämään yhtä ravintoainetta kapseliin tai tablettiin (jolloin jotain hyvin olennaista ravintoaineesta ja sen vaikutusmekanismeista jää pois), he fermentoivat ravinnon perinteisin menetelmin, jolloin ruoan ravintoaineet aktivoituvat hyvinimeytyvään muotoon. Samalla syntyy laaja joukko synergisesti toimivia muita yhdisteitä, mikrobeja, hiivoja ja entsyymejä. Tuotteet ovatkin jotain täysin poikkeuksellista terveystuotteiden saralla – elävää, bioaktivoitua ravintoa, jonka keho pystyy tehokkaasti hyödyntämään.

Kaikki valmistajan käyttämät raaka-aineet ovat luomusertifioituja, GMO-vapaita ainesosia. Valmistusmenetelmä on niinikään korkealaatuinen, 100% luonnollinen prosessi, joka toteutetaan huolellisesti käsityönä ja luonnon ehdoilla, ilman oikopolkuja.