X-Factor High Vitamin Butter Oil, 180ml

42,50 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 42,50 

236,11 €/l

Varastossa

X-Factor High Vitamin Butter Oil, 180ml

42,50 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 42,50 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Laadukas voiöljy

Green Pasturesin korkeavitamiininen voiöljy sisältää runsaasti kasvutekijöitä ja se on kerätty laidunmailta, missä lehmät syövät vain ruohoa. Laadukkaan voiöljyn valmistamisessa tulee ottaa huomioon laiduntamisen ajoitus, ruoholaji, ilmasto ja valmistusmenetelmät, jotka tekevät tästä tuotteesta ylivoimaisen.

Kultainen, kaunis öljy sisältää runsaasti ravinteita kuten voimakasta katalyyttiä nimeltä ‘Activator X’, jonka Weston A. Price löysi yli viisikymmentä vuotta sitten. Siitä lähtien Activator X:ää on pidetty poikkeuksellisena lisänä sen parantavien ominaisuuksien vuoksi.

Tohtori Weston A. Price oli edelläkävijä ajallansa ravitsemuksen ja elimistön rappeutumisen tutkimisessa. Weston matkusti ympäri maailmaa 1930- ja 40-luvuilla tutkien eri kulttuurien terveydenhoitoa ja kuinka ravitsemus ja ruokavalio vaikutti elimistön kulumiseen. Weston teki yllättävän löydön: hän löysi Activator X:n, jolla huomattiin olevan huomattavasti merkitystä eri kulttuurien ihmisten rappeutumisessa ja hyvinvoinnissa. Korkea vitamiinipitoinen voiöljy sisältää jäykkyyttä ehkäiseviä ainesosia, jotka suojaavat nivelrikoilta, verisuonten kalkkeutumiselta, kaihilta sekä käpylisäkkeen kalkkeutumiselta.

Voiöljy sisältää runsaasti mm. CLA:ta (konjugoitu linolihappo), jonka on todettu lisäävän lihasmassan aktiivisuutta ja kasvua kehossa ja samalla käyttävän rasvaa elimistön energianlähteenä. Voiöljyssä on myös steariinihappoa, jonka on todettu laskevan elimistön kokonaiskolesterolia.

Suositeltu vuorokausiannos on 0,5 tl (2,5 g).

Green Pasturen fermentoitua kalaöljyä ei ole standardisoitu, joten sen öljypitoisuudet vaihtelevat, täältä saa aina ajankohtaiset lukemat: http://www.greenpasture.org/public/Products/TestData/index.cfm

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.