Ihastuttava hasselpähkinäinen raakasuklaa
Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu suussa sulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista.
Raakasuklaamme on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto. Foodinin raakasuklaa on kotoisin Keski-Suomen sydämestä Jyväskylästä.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Vera K (varmistettu kirjoittaja) –
Vaikka pidänkin eniten hyvin tummasta suklaasta, oli Crunchy Hazelnut oikein onnistuneen makuista. Mausta tuli mieleen hyvänlaatuinen raakakakku.
Pia N (varmistettu kirjoittaja) –
Yllätyin kuinka hyvää oli. Ensimmäisiä kertoja raakasuklaata söin ja ihastuin.
Sari M. (varmistettu kirjoittaja) –
Täyteläinen suklaa! Pähkinät tuovat mukavaa suutuntumaa.