Maksutavat

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteillaMikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Rawmance Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj :n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.  Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj , y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 020 718 1830 

Collector lasku ja osamaksu

Collector tarjoaa laskutusvaihtoehdon, johon tulee Collectorin laskutusmaksu 3€ sekä laskutuslisä 2€, jolloin laskutuskustannukset ovat yhteensä 5€. Laskutuslisä tulee Collectorin lähettämään laskuun.

Klarna

Klarnan lasku tulee sähköpostiin tai omille sivuille tilauksen tietoihin. 

Alennukset ja kampanjat

Kampanjat ovat tietyn ajan voimassa, eikä alennuksia tai tarjouksia voi hyödyntää aikaisemmin tehtyihin tilauksiin. Kampanjan tarjoukset ja alennukset ovat voimassa vain kampanja-aikaan tehtyihin tilauksiin. Alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin. Lahjakortti on henkilökohtainen maksuväline yhteen tilaukseen. Lahjakortti on käytettävä kerralla, eikä sitä voi jakaa useampaan ostokseen.