Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä. Parhaimmassa tapauksessa tilaus on kuitenkin seuraavana päivänä ovellanne. Kampanja-aikoina toimituksissa on viiveitä. Toimitus tehdään tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen tai niin valittuna suoraan kotiin. Tilaukset on myös mahdollista tilata kaverille, toimitusosoitteen voi valita tilausta tehtäessä.

Noutamattomasta tilauksesta veloitamme automaattisesti 15€ toimitus- ja käsittelykuluja maksun palautuksen yhteydessä. Ongelmatilanteissa ota viipymättä yhteys asiakaspalveluumme. Huomioithan, että noutamaton tilaus ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ja perua tilauksen, mikäli näemme siihen syyn.

Toimitus & toimitustavat

1) Yli 85€:n ostokset ilmaiseksi lähipostiin, Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon lähellä -pakettien noutopisteeseen. Perillä lähimmässä postissa klo 16.00 jälkeen. Postin toimitusaikakyselyssä määritellyillä alueilla ja yhteysväleillä. Nouto seurantakoodilla.

2) Yli 149€:n ostokset ilmaiseksi kotiin klo 16 mennessä (Posti Express -paketti). Mikäli ensimmäinen jakoyritys epäonnistuu, viedään paketti lähimpään postiin, josta sen voi noutaa saapumisilmoitusta tai id-numeroa vastaan. Muutoin toimituskulut ovat:

  • 0€ / Nouto Jyväskylän varastolta arkisin klo 6-17, osoite Laukaantie 4 40320 Jyväskylä
  • 4,90€ / Posti 16 palvelu
  • 6,70€ / Posti Express palvelu
  • 9,90€ / Posti Kotipaketti
  • 4,90€ / Matkahuollon Lähellä -paketti
  • 11,90€ / Matkahuollon Jakopaketti

Mikäli Postin tai Matkahuollon noutopiste -tai lokero on täynnä, kuljetusyhtiö toimittaa tilauksen lähimpään vapaana olevaan noutopisteeseen. Nouto-osoitteen muuttuessa tieto päivittyy lähetysseurantaan ja saat tästä erikseen ilmoituksen kuljetusyhtiöltä.

Palautus

Lähetyksen sisältö tulee tarkistaa välittömästi toimituksen saavuttua. Mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausta tai tuotteita on rikkoutunut kuljetuksessa on asiasta ilmoitettava viipymättä.Mahdollisuuksien mukaan rikkoutuneet tuotteet tulee valokuvata ja lähettää kuvat osoitteeseen asiakaspalvelu(at)fitnessfirst.fi . Säilytä tuote siihen asti, kunnes asiakaspalvelu antaa toimintaohjeen.

Asiakaspalautuksista on sovittava aina etukäteen. Kaikilla myyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttaja-asiakkaiden kohdalla 14 vuorokauden palautusoikeus, jolloin asiakas saa ostamastaan tuotteesta rahat takaisin. Lähetys- ja käsittelykuluja ei korvata asiakkaalle. Jos tilauksen loppusumma on palautuksen jälkeen alle ilmaisen toimituksen rajan, pidätämme palautuksesta toimituskulujen arvon. Maksupalautuksen käsittelyaika 14 vrk.

Noutamaton tilaus

Noutamattomasta tilauksesta veloitamme automaattisesti 15€ toimitus- ja käsittelykuluja maksun palautuksen yhteydessä. Ongelmatilanteissa ota viipymättä yhteys asiakaspalveluumme. Huomioithan, että noutamaton tilaus ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. 

Tilaus

Tilausta voi muuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, vaikka olet saanut tilausvahvistuksen. 

Vastuu 

Ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, vastuumme virheestä tai viivästyksestä on enintään tuotteen hinnan suuruinen, emme ole miltään osin vastuussa virheestä tai viivästyksestä johtuvista välillisistä tai epäsuorista vahingoista taikka muista menetyksistä, kuten (näihin rajoittumatta) liikevaihdon tai liiketoiminnan menetyksestä. toiminnan keskeytymisestä tai saamatta jääneestä katteesta.