FitnessFirst – tietoa meistä

FitnessFirst on vuonna 2010 perustettu hyvinvoinnin verkkokauppa, jonka kulmakivinä on aina ollut tinkimätön laatu ja edulliset hinnat. Valikoimamme koostuu luomulaatuisista elintarvikkeista, tehokkaista superfoodeista, puhtaista ravintolisistä ja laadukkaasta luonnonkosmetiikasta.

Edullisten hintojen avulla haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden panostaa omaan hyvinvointiin ja terveyteen. Valikoimastamme löydät myös ekologiset suurpakkaukset, jotka säästävät niin luontoa kuin lompakkoasi. Ruokahävikin minimoimiseksi myymme edullisesti myös OUTLET -tuotteita.

FitnessFirst sai alkunsa vuonna 2009, kun perustajamme Lasse Jalkanen tilasi itselleen raaka-aineita omaan käyttöön ympäri maailmaa sillä Suomesta ei löytynyt vastaavia tuotteita. Lassen intohimo ja kiinnostus omaa terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä kohtaa kasvoivat entisestään ja se heijastui Lassesta myös ulospäin. Ympärillä olevat kaverit innostuivat Lassen elämäntyylistä ja Tiimiakatemialla opiskellessaan valmentaja kannustikin Lassea tekemään tästä palavasta intohimosta liiketoimintaa. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

FitnessFirstin verkkokauppa avattiin keväällä 2010 ja tuotevalikoimassa oli noin 50 tuotetta. Sen jälkeen valikoima on laajentunut jatkuvasti ja valikoima kertookin paljon siitä mitä Lasse itse syö ja kokeilee. Tietyt ravintolisät ja yrtit ovat käytössä kuuriluontoisesti, mutta pavut, pähkinät, siemenet ja erilaiset gluteenittomat jauheet kuuluvat Lassen jokaiseen päivään. Valikoimamme laajentuu jatkuvasti myös asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Otammekin miellämme vastaan tuotetoiveita asiakkailtamme!

Tarkka laadunvalvonta ja jatkuva yhteistyö paikallisten viljelijäyhteisöjen kanssa on mahdollistanut laajan tuotevalikoiman ja edulliset hinnat. Kaikki toimittajamme tekevät töitä yhteisen hyvän eteen, jolloin asiakkaamme voivat olla varmoja tuotteidemme laadusta ja eettisyydestä sillä viljely tapahtuu kehityksen mukaan puhtaasti ilman kemikaaleja. Viljelijämme saavat reilun korvauksen meille myymistään tuotteista minkä ansiosta heidän toimeentulonsa on turvattu ja he voivat kehittää uusia ympäristöystävällisiä toimintatapoja.

Ympäristö kiittää, kun annamme luonnolle takaisin sen mitä luonto on antanut meille. Tule mukaan rakentamaan kanssamme parempaa huomista!