Samettinen raakasuklaa & täyteläinen manteli
Raakasuklamantelit on tehty käsityönä Suomen sydämessä, Jyväskylässä. Raakasuklaaseen on valittu perulainen Criollo -kaakaopapu, joka on jauhettu hellävaraisesti kookoksenkukkasokerin kanssa samettisen pehmeäksi massaksi, jonka jälkeen mantelit on päällystetty tällä raakasuklaamassalla.
Raakasuklaapäällysteiset mantelit ovat ravinteikas ja maukas herkku. Raakakaakaon ja mantelien antioksidantit sekä rasvat yhdistettynä tekevät hyvää sekä mielelle että keholle.
Napostele raakasuklaamanteleita sellaisenaan tai muiden herkkujen kera tai käytä vaikka leivonnaisten koristeluun.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Tommi (varmistettu kirjoittaja) –
Eri Hyvää!
Amalia R (varmistettu kirjoittaja) –
Fazerfani pikkusiskonikin syö näitä, kuin mitä tahansa suklaata. Jos haluat saada jonkun maitosuklaahiiren vaihtamaan välillä terveellisempään herkkuun, suosittele näitä 🙂
Noora P (varmistettu kirjoittaja) –
hyvän makuinen herkku