Herkullinen lisuke ja raaka-aine ruoanlaittoon sekä leivontaan!
Hirssi on riisin tapaan käytettävä siemen, joka maistuu niin lisukkeena kuin osana leivontaa ja ruoanlaittoa!
Hirssi sopii käytettäväksi aterian lisukkeena perunan, pastan tai riisin sijaan tai puuroissa, keitoissa ja piirakoiden täytteenä. Liotuksen jälkeen hirssi sopii loistavasti tuorepuuron ja raakakakkujen raaka-aineeksi.
Valmistus: Keitä 1 osa huuhdottua hirssiä 3 osassa vettä noin 25 minuutin ajan.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Pirkko H (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin maukasta hirssiä. Varsinkin jos pistää jyvät likoamaan veteen valmiiksi edellisenä iltana. Nam!
Sari kihlakaski (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvää ja terveellistä 🙂
Tuula S (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä tuote ja nopea toimitus saa tilaamaan aina uudestaan
Sami Tapio Tähtinen (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvää ja terveellistä 🙂