OREGANO JA SEN LUKUISAT KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET
Oregano on maustehyllyn klassikko, jonka tunnetuimpia käyttötapoja on uunituoreen, höyryävän pizzan päällä. Oregano on kuitenkin tätä monipuolisempi mauste, ja sitä käytetään eri pasta-, tomaatti-, liha-, kasvis- ja kanaruokiin. Se on suosittu mauste meksikolaisessa, italialaisessa sekä kreikkalaisessa keittiössä – oreganoa kannattaakin rohkeasti kokeilla monenlaisten ruokien kanssa! Esimerkiksi munakas tai erilaiset paistokset, kastikkeet ja uunijuurekset saavat syvyyttä ja makua oreganosta.
Mausteet ovat yksinkertainen tapa uudistaa tuttuja ruokia ja elävöittää vanhoja reseptejä. Uusien mausteiden kokeilu on helppoa ja hauskaa, ja uusia yhdistelmiä kokeillessa voi tulla keksineeksi vaikka uuden bravuuri-reseptin! Tyypilliset mausteidenkäyttösuositukset tarjoavat inspiraatiota ruokien tuunaukseen, mutta tosiasiassa vain mielikuvitus on rajana, kun mausteilla ryhtyy rohkeasti kokeilemaan! Yksinkertainen pasta, helppo risotto, salaatti tai muut arkiruoat saa helposti maistuviksi nimenomaan mausteilla. Tärkeintä on tasapaino – kun mausteiden käytössä harjaantuu, alkaa hahmottamaan, mikä yrtti tuo esiin minkäkin ruoan aromit, ja missä suhteessa maustetta kannattaa käyttää.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Karoliina (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä oregano