SOKEROIMATON 70 % DARK VIE MAISTAJANSA KAAKAOPAPUJEN SYNTYSIJOILLE AMAZONIAN TUMMAN JA SALAPERÄISEN SADEMETSÄN SIIMEKSEEN
Suklaa saa uniikin makunsa sademetsässä kaakaopuuta ympäröivistä kasveista ja hedelmäpuista. Vivahteikkaassa tummassa suklaassa on myös aavistus lempeää luomulaatuista vaniljaa, joka syventää makunautintoa entisestään. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaa on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa. Herkuttele Amazonian Darkilla pimeänä syysiltana nojatuolin nurkassa, tai käytä osana tumman täyteläistä leivontaa. Suussasulavaa raakasuklaata maistaessa ei sokeria osaa edes kaivata!
RAAKASUKLAAN VALMISTUS FOODINILLA
Raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Foodinin Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matala, alle 42 asteen lämpötila varmistaa, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.
Luomu ja vegaaninen. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Kaikki Foodinin raakasuklaatuotteet ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Snizhana Ostrovchuk (varmistettu kirjoittaja) –
Very tasty, as normal chocolate. I missed it.