Virbac Hammastahna koirille, 70g

9,90 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1–2 arkipäivää

Kotimainen, 100 % turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Toimituskulut alk. 4,90 €, nouto 0 €

Aina edulliset hinnat

Maistuva kananmakuinen erikoishammastahna koirille ja kissoille

Herkullisen makuinen erikoishammastahna lemmikin hampaiden puhdistukseen! C.E.T. Dual-Enzyme System aktivoi ja vahvistaa suun luonnollista puolustusmekanismia. Säännöllinen harjaus C.E.T. tahnalla vähentää plakin ja siten hammaskiven muodostumista sekä vähentää pahanhajuisen hengityksen syntymistä. Eläimen suuta ei tarvitse huuhdella pesun jälkeen. Käytä erityisesti lemmikeille tarkoitettua hammasharjaa, eläinlääkärisi neuvoo sopivan pesutiheyden.

Jokapäiväinen harjaus on tehokkain tapa poistaa plakkia. Niinä päivinä kun et voi harjata, muista käyttää Virbac Veggiedent Fr3sh makupaloja hyvän suuhygienian ylläpitämiseksi.

Miksi puhdistaa lemmikkisi hampaat säännöllisesti?

    • Estää hammaskiven muodostumista: Säännöllinen hampaiden puhdistus vähentää plakin kertymistä ja hammaskiven muodostumista.
    • Ehkäisee iensairauksia: Hampaiden puhdistaminen auttaa suojaamaan lemmikkiäsi ikenien tulehduksilta ja parodontaalisairauksilta.
    • Parantaa suuhygieniaa: Raikkaampi hengitys ja puhtaampi suu ovat merkkejä hyvästä suuhygieniasta.
    • Vähentää bakteerien määrää: Puhdistus poistaa haitallisia bakteereja, jotka voivat aiheuttaa suun terveysongelmia.
    • Edistää yleistä terveyttä: Suun terveys vaikuttaa koko kehon terveyteen, ja huonosti hoidetut hampaat voivat johtaa vakavampiin terveysongelmiin.
    • Parantaa elämänlaatua: Puhdas suu vähentää kipua ja epämukavuutta, mikä tekee lemmikkisi elämästä mukavampaa.
    • Vähentää eläinlääkärikustannuksia: Ennaltaehkäisy on edullisempaa kuin hampaiden sairauksien hoito, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
Virbac Hammastahna koirille, 70g

Varasto loppu