100% luonnollinen & kasviperäinen
Shiratakispaghetti on gluteenton ja maidoton, eikä se sisällä lähes lainkaan hiilihydraatteja! Shiratakispaghetti on lähes kaloriton ja se on valmistettu konjac-kuidusta. Shiratakispaghetti on peräisin Aasiasta ja erittäin suosittuja Japanissa.
Shiratakspaghetti sopii käytettäväksi tavallisen spaghetin tapaan! Ne ovat lähes mauttomia, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.
Valmistus: Huuhtele pasta huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
SHIRATAKI-SPAGHETTI:
– täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
– sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
– ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
– shiratakinuudelit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
– nopea valmistus ja herkullinen lopputulos
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää.
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Krista K (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä huuhtelu ja muutaman minuutin keitto.
Marja U (varmistettu kirjoittaja) –
O hh:+1: ja pelkkää mautonta kuitua jonka voi maustaa millä haluaa itse.
Pasi (varmistettu kirjoittaja) –
En kyllä lähtisi tätä spaghetin korvikkeena käyttämään. Enemmänkin nuudelina menisi. Mauton, mutta se makuhan tuodaankin maustamalla. Ajaa asiansa lisäkkeenä, mutta en siis kutsuisi spaghetiksi missään vaiheessa.
pasi.verhamo (varmistettu kirjoittaja) –
En kyllä lähtisi tätä spaghetin korvikkeena käyttämään. Enemmänkin nuudelina menisi. Mauton, mutta se makuhan tuodaankin maustamalla. Ajaa asiansa lisäkkeenä, mutta en siis kutsuisi spaghetiksi missään vaiheessa.