100% luonnollinen & kasviperäinen
Luomulaatuinen Shirataki-fettucine on gluteenton ja maidoton, eikä se sisällä lähes lainkaan hiilihydraatteja! Shirataki-fettucinei on lähes kaloriton ja se on valmistettu konjac-kuidusta. Shirataki-riisiti on peräisin Aasiasta ja se on erittäin suosittu Japanissa.
Shirataki-fettucine sopii käytettäväksi tavallisen pastan tapaan! Se on lähes mauton, mutta on helposti maustettavissa mieluisiksi omilla lempimausteilla.
Valmistus: Huuhtele pasta huolellisesti lämpimällä juoksevalla vedellä. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
SHIRATAKI-FETTUCINE:
– täysin luonnollinen, 100% kasviperäinen tuote
– sisältää runsaasti vesiliukoisia kuituja
– ei sisällä lainkaan sokeria, tärkkelystä, vehnää tai gluteenita
– shiratakinuudelit säilyy huoneenlämmössä noin vuoden ajan
– nopea valmistus ja herkullinen lopputulos
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa suolaliuoksessa, tiiviisti suljettuna, enintään 3 päivää
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Aki Metsälä (varmistettu kirjoittaja) –
Mainio ja kevyt pastan korvaaja.
7kcal/100g!