Lupiinijauho, luomu, 1kg

7,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luontaisesti gluteeniton lupiinijauho

Lupiinijauho on makealupiinista valmistettu luontaisesti gluteeniton jauho, joka sisältää runsaasti laadukasta kasviproteiinia, suolisolle suotuisaa kuitua, tyydyttymätömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia.

Maultaan mieto lupiinijauho sopii hyvin rikastamaan ja monipuolistamaan ruokavaliota. Se sopii käytettäväksi kastikkeiden ja keittojen suurustamiseen, kasvispihveihin, leipien leivontaan, lettutaikinoihin ja makeisiin leivonnaisiin. Lupiinijauholla voit korvata kananmunan leivonnassa sen taikinaa sitovien ominaisuuksien vuoksi. Se on luontaisesti gluteeniton ja kolesteroliton tuote, ja paremmin sulava kuin monet pavut. Maapähkinäallergikot saattavat saada lupiinista allergisen reaktion.

Makealupiinijauhoa suositellaan erityisesti kasvissyöjille, vegaaneille, raakaravinnon syöjille ja urheilijoille, sekä kenelle tahansa, joka haluaa rikastaa ja monipuolistaa ruokavaliotansa. Tuote on mukavan mieto maultaan ja maukas lisä kastikkeissa, keitoissa, kasvispihveissä, leivissä ja makeissa leivonnaisissa. Lupiinijauholla voidaan korvata kananmuna leivonnassa, sillä se sitoo taikinan hyvin. Se lisää myös säilyvyyttä leivissä ja sämpylöissä. Lupiinijauho tuo ruokiin kellertävää sävyä.

Jauhoon käytetyt kuoritut lupiininsiemenet tulevat ranskalaisilta luomuviljelmiltä. Makealupiini on kasvina tehokas typensitoja ja parantaa maaperää.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

HUOM! Parasta ennen 30/6/2022.