Ihastuttavan mehevät medjool-taatelit
Medjool-taatelit on erityisen arvostettu taatelilajike sen erityisen herkullisen maun ja ainutlaatuisen pehmeyden ja mehevän koostumuksensa vuoksi. Taatelit ovat erityisesti Lähi-Idässä yleisesti käytetty hedelmä, joka on tunnettu yhtenä maailman makeimmista hedelmistä.
Medjool-taatelit ovat erinomainen luonnollinen makeuttaja ja ne sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, pirtelöihin, naposteluun sellaisenaan, puurojen ja myslien sekaan tai raakasuklaan joukkoon. Poista medjool-taateleista kivi ennen nauttimista.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Katariina E (varmistettu kirjoittaja) –
Taatelit olivat meheviä ja hyvänmakuisia, Ensi kerralla ostan useamman pussin:blush:
Arvi S (varmistettu kirjoittaja) –
Paras taateli. Pehmeä ja suussasulavaa. Suosittelen makeannälkään.
Sanna Kaskinen (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanan makuinen ja terveellinen herkkupala. Dippaa vaikka lakujauheeseen tai/ja täytä mantelitahnalla, niin saat extraherkkua 🙂
MikaK (varmistettu kirjoittaja) –
Parempia ja mehevämpiä kuin perus kaupasta ostetut medjool taatelit! Tän kanssa sopii saman merkin mantelitahna + ceyloninkaneli. 😛