Moringa Leaf -jauhe, Luomu, 200g

10,79 

53,95 €/kg

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Puhdas & luonnollinen viherjauhe

Moringa leaf, eli hevosen retiisin lehti on päiväntasaajalla laajalti käytetty vastustuskykyä tukevana kasvina teessä ja keitoissa.Sitä on käytetty Intiassa ayurvedisessa lääketieteessä perinteisenä hoitona lähes kaikkiin sairauksiin.

Moringa sisältää yli 90 eri ravintoainetta ja 46 antioksidanttia. Moringa on yksi luonnon ravinteikkaimpia kasveja ja sitä onkin käytetty kansanlääkkeenä yli 300 eri vaivaan ja sairauteen. Sitä onkin kutsuttu ihmeiden puuksi, sillä puun jokainen osa on käyttökelpoinen ravinnoksi ja niillä on erilaisia lääkinnällisiä vaikutuksia. Suurimmat vaikutukset on todettu olevan kuitenkin lehdillä, joita voi hauduttaa teeksi tai syödä sellaisenaan tai jauhettuna pirtelössä.

Moringa on hyvin suosittu Amerikassa urheilijoiden keskuudessa sen vaikutuksista fyysisen ja psyykkisen rasituksen aiheuttamien vaurioiden korjaamiseksi, jolloin palautuminen ja kehitys nopeutuu. Moringaa on käytetty myös silmien ja mielen terävöittämiseen ja se sopiikin kaiken ikäisille.

Moringa on täysin puhdas, se on kerätty luonnonvaraisena Intiasta alueilta, joissa ei sijaitse saastuttavia tehtaita tai harjoiteta teollista viljelyä.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).