Luomulaatuinen täysjyväriisijauho
Täysjyväriisijauho on loistava jauhovaihtoehto terveelliseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Täysjyväriisissä on kaikki riisin osat tallella (lesekerros, siemenvalkuainen ja alkio) ja se sisältää runsaasti suolistolle hyödyllisiä ravintokuituja.
Riisijauho toimii leivonnassa hyvin sekoitettuna esim. tattari- ja mantelijauhon kanssa. Täysjyväriisijauho soveltuu myös puuroihin.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Tommi (varmistettu kirjoittaja) –
Leivonnassa ja puurona erinomainen.
Jonnaajon (varmistettu kirjoittaja) –
Tästä olen muutamat kerrat lettuja paistellut. Vaikka ei ehkä sieltä ravintorikkaimmasta päästä niin huomattavasti terveellisempi vaihtoehto normaalille vehnäjauholle. Hyvä erilaisiin gluteenittomiin jauhosekoituksiin. Toimii myös sämpylöissä.
Sami (varmistettu kirjoittaja) –
hintakin kohillaan
Elina (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä ja helppo tehdä riisivelli vauvalle/taaperolle tästä. Ennen jauhoin täysjyvä riisit itse. Eikä tarvi ostaa valmisvellejä!