WILD NUTRITION FOOD-GROWN® MAGNESIUM 60 KAPS.

18,80 

Alhaisin30 päivän hinta 18,80 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Koko perheen laadukas magnesium

Food-Grown® Magnesium sopii koko perheen käyttöön ja se sisältää 80mg (kahdessa kapselissa) magnesiumia, joka auttavat tukemaan energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa.

Magnesiumia käytetään yleisesti ”rauhoittavana ja rentouttavana” mineraalina illalla ennen nukkumaanmenoa. Luut ja hampaat tarvitsevat myös tuekseen magnesiumia. Kiireellisille henkilöille tueksi haasteellisina aikoina.

Tässä Food-Grown® valmisteessa Magnesium on erittäin hyvin imeytyvässä muodossa. Magnesium osallistuu ihmiskehossa ja aivoissa yli 300 biokemialliseen prosessiin, joista useat edistävät esimerkiksi hermoston normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa ja psykologisia toimintoja. Siksi magnesiumia käytetään luonnollisena rauhoittavana aineena.

On arvioitu, että lähes 70% länsimaisista naisista kärsivät tämän avainasemassa olevan mineraalin puutteesta. Magnesium on tärkeä kofaktori monen muun ravintoaineen, kuten kalsiumin, imeytymisessä ja siksi se edistää luuston pysymistä normaalina.

KÄYTTÖOHJE: 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

WILD NUTRITION FOOD-GROWN® MAGNESIUM 60 KAPS.

Varasto loppu