Yogi Tea® Feel Pure Tee 17 pss

4,50 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1–2 arkipäivää

Kotimainen, 100 % turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Toimituskulut alk. 4,90 €, nouto 0 €

Aina edulliset hinnat

Yogi Tea® Feel Pure – raikkautta jokaisessa kupillisessa

Yogi Tea® Feel Pure on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia raikasta ja virkistävää teetä samalla tukien kehon luonnollista puhdistumista. Tämä ayurvedinen teesekoitus yhdistää sitruunan hedelmäisen raikkauden, voikukan kevyen karvauden ja lakritsin makeuden, luoden harmonisen makukokemuksen, joka herättää aistit ja tuo kevyen olon. 

Miksi valita Yogi Tea® Feel Pure?

    • Puhdistava ja virkistävä makuyhdistelmä: Sitruunan, voikukan ja lakritsin ainutlaatuinen yhdistelmä auttaa tukemaan kehon puhdistusprosesseja ja tuo raikasta energiaa jokaiseen hetkeen. 
    • Luonnon parhaat ainesosat: Tee sisältää luomulaatuisia yrttejä ja mausteita, kuten sitruunaruohoa, inkivääriä ja kanelia, jotka on valittu niiden puhtauden ja maun vuoksi. 
    • Hyvinvointia tukeva: Voikukka ja lakritsi tunnetaan perinteisesti niiden kehoa puhdistavista ja rauhoittavista ominaisuuksista, kun taas sitruuna tuo juomaan virkistävää kirpeyttä. 
    • Vegaaninen ja gluteeniton: Tämä tee on täysin vegaaninen ja gluteeniton, joten se sopii kaikille, jotka haluavat nauttia luonnollisesta ja terveellisestä juomasta. 

Teen aromaattiset raaka-aineet

Voikukka on yksi tunnetuimmista ja laajimmalle levinneistä kasveista. Se viihtyy lähes missä tahansa, missä sen kirkkaan keltainen kukinto on hyvin tunnistettava. Voikukan lehdet ovat erittäin aromaattisia, joten ne sopivat teehen erinomaisesti. Sitruunan kuori tuo teelle raikkaan hedelmäisen aromin. Lakritsi tunnettiin jo muinaisina aikoina ja sen makeuttava teho on noin 50 kertaa sokeria voimakkaampi. 

Yogi Tea – korkealaatuisen teen pioneeri

Yogi Tea on valmistanut luomuyrtteihin ja -mausteisiin perustuvia, ayurvedisiä teesekoituksiaan 40 vuotta. Yogi Tea toimii korkeimpien eettisten periaatteiden mukaisesti yhteistyössä viljelijöidensä ja muiden kumppaneidensa kanssa, kantaen yhteiskunnallisen ja ympäristöllisen vastuunsa. 

 

Yogi Tea® Feel Pure Tee 17 pss

Varasto loppu