Näytetään kaikki 5 tulosta

Probiotic Craft

PROBIOTIC CRAFT tarkoittaa luovaa vapautta ja ideoiden toteuttamista, vakiintuneiden normien ja rajojen ylittämistä. Luonnontieteiden avulla luomme ja kehitämme innovatiivisia tuotteita, jotka pitävät huolta ympäristöstä ja luonnosta, elämänlaatua parantaen.

Protiobic Craft on probioottinen pesuainesarja, joka vahvistaa kodin omaa bakteerikantaa. Nämä pesuaineet eivät aiheuta mikrobiflooran epätasapainoa vaan päinvastoin täydentävät sitä hyvillä bakteereilla.

Kun jatkat probioottisten pesuaineiden käyttöä, hyödyllisistä bakteereista tulee vallitsevia ja ne suojelevat meitä haitallisten bakteerien leviämiseltä. Siivouksen jälkeen probiootit jatkavat työskentelyään vielä pitkään pestyllä pinnalla ja auttavat myös pidentämään pesuväliä neutraloiden hajuja ja hiilten hajua muodostavien bakteerien kasvua.

Probiotic Craftin puhdistustuotteet eivät ole vain yksi muiden joukossa. Ne ovat sekoitus luontoa, uusia ideoita, tunteita ja moderneja innovaatioita, jotka edistävät luonnon ja ihmisen välistä harmoniaa tavoitteenaan välittää paras tunne ja kokemus kuluttajille. Probiotic Craft kehittää edelleen osaamistaan työskentelemällä Liettuan parhaiden tiedeyliopistojen ja laboratorioiden kanssa.

-25%
-25%
-25%
Varasto loppu
11,96 
-25%
-25%
Varasto loppu

-Hajusteettomat pesuaineet

Probiotic Craft pyykinpesuneste 500 ml

11,96