Acne Intense Blemish & Pore Treatment -Täsmähoitovoide epäpuhtaalle iholle 20ml

17,56 

Alhaisin30 päivän hinta 17,56 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Täsmähoitovoide finnien syntymisen ja ihohuokosten tukkeutumisen ennaltaehkäisyyn

Epäpuhtauksia ja tukkiutuneita ihohuokosia ennaltaehkäisevä täsmähoitovoide tasapainottaa ja rauhoittaa ongelmaihoa. Luonnollinen ja tehokas tuote sopii kaikille ihotyypeille, joilla esiintyy finnejä ja muita epäpuhtauksia. Voide sopii käytettäväksi joko päivittäisenä täsmähoitovoiteena helposti tukkeutuvan ihon ongelma-alueilla, tai kuuden viikon kuurina akneihon tulehtuneille alueille. Tuote sisältää tehokkaita aktiiviaineita, jotka soveltuvat niin teini-ikäisten kuin aikuistenkin akneihon sekä epäpuhtaan ihon hoitoon. Keratolyyttisen salisyylihapon kuoriva vaikutus poistaa ihon pinnalta kuollutta solukkoa, jolloin vaikuttavat aineet pääsevät pintaa syvemmälle. Katajan kantasoluista valmistettu antibakteerinen uute sekä antiseptinen teepuuöljy puolestaan vähentävät aknea aiheuttavien bakteerien kasvua iholla. Iholle ilmestyvien epäpuhtauksien sekä tukkeutuneiden huokosten määrä vähenee ja ihosta tulee puhtaampi sekä kirkkaamman näköinen. Acne Intense Blemish & Pore Treatment -voide on Acne Acute Roll-on:in kanssa osa Mádaran epäpuhtaan ihon kaksivaiheista hoitoa, mutta soveltuu käytettäväksi myös sellaisenaan.

Sopii kaikille ihotyypeille joilla esiintyy epäpuhtauksia ja finnejä, erityisesti epäpuhtaalle iholle sekä akneiholle.

Aktiiviraaka-aineet:

Salisyylihappo (2%): Keratolyyttinen salisyylihappo uudistaa ihoa poistamalla sen pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Ihon sävy tasoittuu ja epäpuhtaudet poistuvat kun tukkeumat avautuvat. Salisyylihappo myös tasapainottaa ihon talintuotantoa.

Katajan kantasolu-uute: Kasviteknologian avulla avulla katajan kantasoluista on kehitetty uute, joka sisältää runsaasti antibakteerisia ainesosia sekä antioksidantteja, joiden on huomattu toimivan tehokkaasti aknea vastaan. Uute auttaa ehkäisemään aknea sekä epäpuhtauksia aiheuttavien bakteerien kasvua iholla.

Teepuuöljy: Antiseptinen teepuuöljy puhdistaa epäpuhdasta ihoa ja tasoittaa rasvoittuvan ihon talintuotantoa kuivattamatta sen pintaa. Teepuuöljyn antibakteeriset ominaisuudet rauhoittavat ihon tulehdusta sekä helpottavat kutinaa.

Sinkki: Erityisesti epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon hoitoon sopiva sinkki tasapainottaa talintuotantoa tehokkaasti. Sinkki rauhoittaa ihoa sekä tasapainottaa sen toimintoja. Antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta se myös auttaa hillitsemään aknea aiheuttavien bakteerien lisääntymistä iholla.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi

ECOCERT, Cosmos

Vegaaninen. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.