Cashewpähkinä, luomu, leivonta, 1kg

14,41 

14,41 €/kg

Varasto loppu

Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Leivontaan erinomainen rouhittu cashewpähkinä!

Cashewpähkinämme on erityisen maukas ja kermaisen pehmeä luomupähkinä. Se on hyvä proteiinin ja hyvien rasvojen lähde. Se sopii usein myös herkkävatsaisille sekä muita pähkinöitä huonosti sietäville.

Leivontaan soveltuva cashewpähkinä on rikkinäinen, toisin kuin tavallinen cashewpähkinä, mikä on kokonainen pähkinä.

Cashew ei ole pelkästään herkullinen, vaan sisältää myös tärkeitä ravinteita kuten kaliumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja fosforia. Näillä ravinteilla on paljon terveydellemme hyödyllisiä vaikutuksia, kuten:

– Magnesium ja rauta edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa
– Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa
– Rauta ja sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa, ja magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja
– Kalium & magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa
– Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
– Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Cashewpähkinät sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää sitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.

Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).