Melting Cleansing Oil – Hellävarainen puhdistusöljy 100ml

17,52 

Alhaisin30 päivän hinta 17,52 

Varastossa

Melting Cleansing Oil – Hellävarainen puhdistusöljy 100ml

17,52 

Alhaisin30 päivän hinta 17,52 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Tehokkaasti puhdistava hellävarainen puhdistusöljy

Ihon lämmössä sulavan puhdistusöljyn hellävarainen koostumus puhdistaa herkänkin ihon hellästi mutta tehokkaasti.

Öljypohjainen puhdistustuote poistaa iholta hellästi mutta tehokkaasti hankalimmatkin tuotteet kuten mineraalipohjaisen aurinkovoiteen ja voimakkaan, rasvapohjaisen meikin. Kaikille ihotyypeille sopiva puhdistusöljy sopii hellävaraisen koostumuksensa ansiosta käytettäväksi herkällekkin iholle sekä silmien alueelle. Ihon lämmössä sulava tuote sisältää ravitsevaa manteliöljyä sekä pehmentävää helokkiöljyä, jotka hoitavat hellästi myös ikääntyvää ja haurasta ihoa ja jättävät kasvoille puhtaan ja kosteutetun tunteen. Puhdistusöljy sopii hyvin kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi tuotteeksi, mutta vesiliukoisen ja helposti poispestävän koostumuksensa ansiosta se on erinomainen tuote myös sellaisenaan.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle

Aktiiviraaka-aineet

Tokoferoli: Vahvan antioksidanttinen tokoferoli eli E-vitamiini suojaa ihoa hapettumisen aiheuttamalta ennenaikaselta ikääntymiseltä. Se hoitaa ihoa monipuolisesti ja kykenee tehokkaasti sitomaan kosteutta ihon uloimpiin kerroksiin.

Helokkiöljy: Rauhoittava helokkiöljy helpottaa kuivan ja ärsyyntyneen ihon oireita kuten kutinaa, hilseilyä ja tulehdusta. Omaga-rasvahappoja sekä gammalinoleenihappoja sisältävä öljy ravitsee, pehmentää ja uudistaa ihoa tehokkaasti. E-vitamiinipitoinen helokkiöljy hidastaa ihon ikääntymistä antioksidanttisilla vaikutuksillaan sekä ylläpitää sen kosteustasapainoa.

Manteliöljy: Hellävarainen manteliöljy hoitaa, elvyttää ja suojaa herkkääkin ihoa tehokkaasti. Runsaasti A- ja E-vitamiineja sekä tyydyttymättömiä rasvahappoja sisältävä manteliöljy ravitsee ihoa ja auttaa sen kosteustasapainon ylläpidossa.

Sertifiointi:

ECOCERT, Cosmos

Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.