Suomessa valmistettu kollageenipatukka!
Kollageeniproteiinipatukat ovat olleet jo pitkään Foodinin valikoiman kärkituotteiden joukossa, eikä suotta! Foodinin kollageeniproteiinipatukat ovat uniikki, uudenlainen vaihtoehto perinteiselle proteiinipatukalle. Muun muassa pähkinöistä, siemenistä ja kollageeniproteiinista valmistuvat proteiinipatukat ovat koostumukseltaan rouskuvia ja granolamaisia, eikä niissä ole proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä. Patukat ovat maidottomia, gluteenittomia sekä lisä– ja säilöntäaineettomia. Kollageeniproteiinipatukat valmistetaan Vaajakoskella Foodinin omalla elintarviketehtaalla 100% aurinkoenergialla.
Luonnon raaka-aineista herkullista makua ja rouskuvaa koostumusta saavat patukat sisältävät mausta riippuen 12-13 grammaa proteiinia, josta 6,5-7,5 grammaa on laadukasta, hydrolysoitua Grass-fed kollageeniproteiinia. Makeutukseen on käytetty maailman kestävimmäksi makeuttajaksi kutsuttua kookosnektaria, jossa on matala glykeeminen indeksi.
Suosituimmassa proteiinipatukkamaussamme, Almond Sea Saltissa, täyteläinen tumma raakasuklaa yhdistyy pehmeään manteliin sekä merisuolaan. Yhdessä patukassa on 12 grammaa proteiinia, josta 6,5 grammaa on kollageenia. Suklaan, mantelin ja merisuolan lisäksi patukassa on cashew- ja parapähkinöitä sekä auringonkukansiemeniä.
Saatavilla myös 12 kpl säästöpakkauksena.
Miksi valita Foodinin Crunchy-kollageeniproteiinipatukka:
- Suomen ensimmäinen kollageeniproteiinipatukka kotimaiselta brändiltä
- Granolamainen koostumus – ei proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä
- Sisältää erittäin laadukasta ja tutkittua Grass-fed kollageeniproteiinia
- Yhdestä patukasta saat 6,5-7,5g kollageenia, joka on suositeltavan kollageeniannoksen verran! Et siis tarvitse erillistä kollageenivalmistetta.
- Yksinkertainen reseptiikka: vain aitoja luonnon raaka-aineita
- Maidoton, lisä-, säilöntä- ja makeutusaineeton
Miksi kollageeniproteiinipatukka?
Kollageenit ovat elimistömme yleisimpiä proteiineja, joita esiintyy erityisesti tukikudoksissa (mm. iho, luut, rustot, kynnet, jänteet). Kollageenia saadaan useista eri lähteistä (mm. kana, kala, nauta). Eri kollageenin muotoja on markkinoitu viime vuosikymmeninä enenevissä määrin kimmoisamman ihon sekä suoliston limakalvojen ihmeaineena. Viime vuosina kollageeni on noussut ympäri maailmaa yhdeksi puhutuimmista ja trendikkäimmistä terveysravinteista.
Tutustu myös muihin Foodin Crunchy-kollageeniproteiinipatukka makuihin!
Foodin Crunchy-kollageeniproteiinipatukka Cashew-Vanilla 50 g makean täyteläinen Cashew Vanilla saa makua kermaisista cashewpähkinöistä ja lempeästä vaniljauutejauheesta.
Foodin Crunchy-kollageeniproteiinipatukka Caramel Cinnamon 50 g makea Caramel Cinnamon maistuu karamellisten, pehmeiden makujen ystävälle.
Foodin Crunchy-kollageeniproteiinipatukka Ginger Lime 50 g makea Ginger Lime saa makean makunsa parhaasta kookossokerista ja raikkaan makunsa limestä ja inkivääristä.
Säilytä patukat kuivassa ja viileässä.
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
jfkeus (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvää ja terveellistä maitohappobakteereilla.
Meri Auterinen-Haggren (varmistettu kirjoittaja) –
Tosi hyvä maku