Crunchy Collagen Protein Bar Almond-Sea Salt 50g

1,69  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 1,79 

Varastossa

Crunchy Collagen Protein Bar Almond-Sea Salt 50g

1,69  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 1,79 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Suomessa valmistettu kollageenipatukka!

Kollageeniproteiinipatukat ovat olleet jo pitkään Foodinin valikoiman kärkituotteiden joukossa, eikä suotta! Foodinin kollageeniproteiinipatukat ovat uniikki, uudenlainen vaihtoehto perinteiselle proteiinipatukalle. Muun muassa pähkinöistä, siemenistä ja kollageeniproteiinista valmistuvat proteiinipatukat ovat koostumukseltaan rouskuvia ja granolamaisia, eikä niissä ole proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä. Patukat ovat maidottomia, gluteenittomia sekä lisä– ja säilöntäaineettomia. Kollageeniproteiinipatukat valmistetaan Vaajakoskella Foodinin omalla elintarviketehtaalla 100% aurinkoenergialla.

Luonnon raaka-aineista herkullista makua ja rouskuvaa koostumusta saavat patukat sisältävät mausta riippuen 12-13 grammaa proteiinia, josta 6,5-7,5 grammaa on laadukasta, hydrolysoitua Grass-fed kollageeniproteiinia. Makeutukseen on käytetty maailman kestävimmäksi makeuttajaksi kutsuttua kookosnektaria, jossa on matala glykeeminen indeksi.

Suosituimmassa proteiinipatukkamaussamme, Almond Sea Saltissa, täyteläinen tumma raakasuklaa yhdistyy pehmeään manteliin sekä merisuolaan. Yhdessä patukassa on 12 grammaa proteiinia, josta 6,5 grammaa on kollageenia. Suklaan, mantelin ja merisuolan lisäksi patukassa on cashew- ja parapähkinöitä sekä auringonkukansiemeniä. Monipuolisen reseptin täydentävät Bacillus Coagulans -maitohappobakteerit.

MIKSI KOLLAGEENI? 

Kollageeni on ihmisen elimistössä eniten esiintyvä proteiini, jonka tuotanto alkaa luonnollisesti vähenemään noin 25 vuoden iässä. Kollageenia esiintyy esimerkiksi ihossa, luustossa, jänteissä ja rustoissa, ja se on oleellinen osa kehon toimintaa sekä esimerkiksi ihon kimmoisuutta. Kollageenin merkitys ja suosio kasvaa jatkuvasti, kun asiakkaat hakevat uusia vaihtoehtoja kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvoinnin tukemiseen.

Foodinin proteiinipatukoiden kollageenipitoisuus (6,5-7,5g) vastaa keskimäärin kollageeniravintolisän päivittäisannosta.

Säilytä patukat kuivassa ja viileässä.

Löydät Foodinin valikoimasta myös kaksi muuta makua: makean, karamellisen Caramel Cinnamonin sekä raikkaan Ginger Limen.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).