Cultivator’s kasviväri, Walnut luomu 100 g

12,00  / kg

Alhaisin30 päivän hinta 13,52 

120 €/kg

Varastossa

Cultivator’s kasviväri, Walnut luomu 100 g

12,00  / kg

Alhaisin30 päivän hinta 13,52 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Eloisa tummanrusekan sävy!

ORGANIC HERBAL HAIR COLORS –KASVIVÄRIT HIUKSILLE: 100 % luomusertifioidut hiusvärit kasveista.

Cultivator’s Walnut on kaunis, eloisa tummanruskean sävy, joka sopii monille! Hitunen lämpöä värissä tuo eloisuutta, ja nostaa hiuksen omia vivahteita esiin. Sarjamme suosituin ruskean sävy

Cultivator’s hiusvärit tekevät hiuksistasi vahvat ja kiiltävät. Luomukasveihin perustuvat intensiiviset värit ovat helppoja käyttää ja takaavat luonnollisen lopputuloksen. Jokainen sävyseossisältää aloe veraa, joka hoitaa hiuksia ja jättää ne pehmeän ja paksun tuntuisiksi.

Cultivator’s hiusvärit ovat hiusta ravitsevia, turvallisia puolikestovärejä. Värivahvistaa hiuksen rakennetta, lisää kiiltoa ja lähtee asteittain pesujen myötä. Kasvipigmentit toimivat yhdessä hiuksen oman pigmentin kanssa, joten lopulliseenvärjäystulokseen vaikuttaa hiusten nykyinen väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika ja lämpötila. Tee aina suortuvatesti ennen värin levittämistä kaikkiallehiuksiin -näin varmistat haluamasi lopputuloksen.

– 100% sertifioituja luomuvalmistusaineita omilta valvotuilta viljelmiltä.
– Tuotteissa ei ole käytetty eivätkä ne sisällä: synteettisiä kemikaaleja, peroksideja, ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja, tai GMO –ainesosia.
– Tuotteita ei ole testattu elämillä, eivätkä sisällä synteettisiä ainesosia.
– Tuotteet on testattu dermatologisesti Euroopassa,
– 100% luonnollinen tuote.
– Tuote on valmistettu ja pakattu ympäristöä suojellen ja kestävää kehitystä noudattaen kierrättämällä, säästäen maaperää ja vettä, sekä käyttämällä aurinkoenergiaa ja sen hiilijalanjälki on 0.

Pakkaus sisältää 4 värijauhepussia, värjäysmyssyn ja -hansikkaat. Lyhyet hiukset: 1 pussi, puolipitkät hiukset: 2 pussia, pitkät hiukset: 3 pussia, erittäin pitkät hiukset: 4 pussia.

Käyttö: Lisää värijauhe lämpimään veteen ja sekoita tasaiseksi, kermaiseksi massaksi. Levitä puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin aloittaen tyvestä ja anna vaikuttaa 30-90 minuuttia värjäysmyssyn alla. Pidempi vaikutusaika tekee lopputuloksesta intensiivisemmän. Huuhtele lopuksi huolellisesti pelkällä vedellä. Väri kehittyy vielä 48 h, jonka aikana shampoopesua ei suositella