Täysin kaloriton makeuttaja!
Erytritoli on todellinen karppaajan sokeri, se on täysin luontainen sokerialkoholi ja makeutusaine, jota esiintyy luonnossa mm. viinirypäleissä, meloneissa ja sienissä sekä käyneissä elintarvikkeissa kuten esimerkiksi viinissä, eräissä juustoissa tai soijakastikkeessa. Erytritoli on täysin kaloriton makeuttaja.
Erytritoli on n. 60-70 % sokerin makeudesta, ja kiteisen rakenteensa ansiosta se on oiva sokerin korvike. Erytritoli soveltuu erittäin hyvin leivontaan, yleiseen makeuttamiseen ja makeisten valmistamiseen. Hiivalla kohotettavat leivonnaiset vaativat hieman normaalia pidemmän nostatusajan. Ripottele erytritolia lettujen ja pannukakkujen päälle, korvaa sillä leivontaohjeiden sokeri tai osa siitä, käytä sitä kahvin makeuttajana tai pirtelöissä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
Marja K (varmistettu kirjoittaja) –
Sokerin veroinen.
Pekka M (varmistettu kirjoittaja) –
Erityisesti karppaajille ja muille vhh-ruokavalioisille, mutta myös ylipäätään kaikille sokereista (tai kaloreista) tarkoille leipojille ja jälkiruokien ystäville ykkösvalinta. Toimii leivottaessa hyvin samankaltaisesti kuin sokeri, ja on myös maultaan (ja makeudeltaan) lähellä sitä, kuitenkin täysin ilman imeytyviä hiilihydraatteja.
Anna S (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvä tuote, korvaa erinomaisesti sokerin, esim. puuron/rahkan päällä.
Anna-Maija S. (varmistettu kirjoittaja) –
Suosikkini!