Glucosamine, boswellia & msm, 50 kaps

17,90  / kpl

Alhaisin30 päivän hinta 17,90 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Suunniteltu erityisesti nivelten hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Glukosamiini on mm. ruuassa luontaisesti esiintyvä aine, josta elimistössä muodostuu erilaisia nivelten hyvinvoinnille tärkeitä aineita. MSM on rikkipitoinen aine, jota esiintyy pieniä määriä luontaisesti esimerkiksi maidossa ja tuoreissa hedelmissä. C-vitamiini osallistuu nivelille, rustoille ja iholle tärkeän kollageenin normaaliin tuotantoon. Molybdeeni osallistuu normaaliin rikin aineenvaihduntaan elimistössä edistäen näin sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä sekä luuston pysymistä normaalina. Tuotteen kelaattimuotoinen mangaani (TRAACS™) on helposti imeytyvä ja vatsaystävällinen. Mangaani osallistuu normaalin luuston ja sidekudoksen ylläpitoon sekä suojelee soluja vapailta happiradikaaleilta.

Magnifood Complexin ainesosat, kuten boswellia, nokkonen, kurkuma ja inkivääri täydentävät tuotteen vaikutuksia.

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

LISÄTIETOA TERRANOVA GLUKOSAMIINI, BOSWELLIA & MSM COMPLEXIN AINESOSISTA

* Boswellian pihka – Tutkimusten mukaan boswellia-kasvin pihkassa esiintyvät ainesosat voivat säädellä tulehduksellisia tekijöitä ja verenkiertoa nivelissä.

* Nokkosen lehti – Nokkonen sisältää runsaasti ravinteita, joita tarvitaan nivelten terveyden ylläpitoon. Boori, pii, kalsium, C-ja K-vitamiini osallistuvat nivelten rakenteen ylläpitoon. Seleeni ja E-vitamiini taas suojaavat rustoa vapaiden happiradikaalien tuhoavilta vaikutuksilta.

*Kurkumajuuri – Kurkumajuuren kurkuminoideja on tutkittu laajalti, niiden mahdollisten tulehduksia säätelevien ja antioksidanttoominaisuuksien vuoksi.

*Inkiväärin juuri – Inkiväärin ainesosat saattavat auttaa nivelissä esiintyviin tulehduksiin sekä verenkiertoon ja kipuun liittyvissä ongelmissa.

*Selleri – Selleri on antioksidanttirikas kasvi ja se sisältää myös nivelten rakenteeseen vaikuttavia aineita, kuten mangaania, molybdeenia, C- ja K-vitamiinia

*Stabiloitu riisinlese (SRB) – Elimistön antioksidanttipuolustus on yksi nivelten terveyden tärkeimpiä tukipilareita. Stabiloitu riisinlese sisältää yli 100 erilaista hapettumisen estoon vaikuttavaa ainesosaa, kuten tokotrienoleja ja tokoferoleja. Lisäksi riisinleseestä löytyy alfalipoiinihappoa sekä useita erilaisia karotenoideja.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.