Hehku Biotiini 10 000 µg 120 kaps

17,90 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 17,90 

Varastossa

Hehku Biotiini 10 000 µg 120 kaps

17,90 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 17,90 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Vahva biotiini hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin

Kotimainen avainlippu-tuote! Hehku-sarja täydentyy nyt uudella biotiini-tuotteella, joka tukee kauneutta monipuolisella ja vahvalla koostumuksellaan:

* Hiuksille: Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina
* Iholle: Biotiini ja sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina
* Kynsille: Sinkki ja seleeni edistävät kynsien pysymistä normaaleina
* Pigmentoitumiselle: Kupari edistää ihon ja hiusten normaalia pigmentoitumista
* Hapettumisstressiltä suojautumiseen: Sinkki, kupari ja seleeni suojaavat soluja hapettumisstressiltä

Biotiini eli B7-vitamiini tunnetaan parhaiten siitä, että se edistää ihon, hiusten ja limakalvojen kuntoa. Biotiini on vesiliukoinen B-vitamiini, eikä yliannostuksen vaaraa ole osoitettu suuremmillakaan annoksilla.

Biotiinilla on myös muita tehtäviä, kuten osallistuminen makroravintoaineiden, kuten rasvojen, aminohappojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaan. Se edistää muun muassa normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Valmisteeseen yhdistetty sinkki edistää myös osaltaan ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Se edistää myös normaalia hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa biotiinin tapaan.

Metioniini on välttämätön rikkipitoinen aminohappo, jota on saatava ravinnosta päivittäin, koska elimistö ei pysty sitä itse muodostamaan. Kaikkia aminohappoja tarvitaan uusien proteiinien tuottamiseen, jolloin jo yhden välttämättömän aminohapon puute häiritsee proteiinisynteesiä. Proteiineja on monia erilaisia, kuten esimerkiksi rakenteelliset proteiinit kollageeni, elastiini ja keratiini, jotka ovat tärkeitä rakennusaineita mm. iholle, hiuksille ja kynsille. Näin metioniinia tarvitaan muun muassa näiden kasvuun ja kudosten korjaamiseen.

Moniin detoksifikaatioprosesseihin osallistuva metioniinin sisältämä rikki suojaa soluja myrkyiltä, hidastaa solujen ikääntymistä ja on välttämätön seleenin ja sinkin imeytymiselle ja biologiselle käytettävyydelle.

Kuparin riittävä saanti edistää ihon normaalia pigmentoitumista ja siten ihon kykyä suojautua auringon ultraviolettisäteilyltä ruskettumalla. Lisäksi se vaikuttaa hiuksien väriin. Se edistää myös sidekudosten pysymistä normaaleina, sillä sitä tarvitaan sidekudosproteiinien kollageenin ja elastiinin synteesissä.

Seleeni edistää osaltaan hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina sekä suojaa soluja hapettumisstressiltä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.