Herbamare, vähäsuolainen, sydänmerkki, 125g

3,57 

Alhaisin30 päivän hinta 3,57 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Vähäsuolainen Herbamare-yrttisuola

Herbamare Low Salt on ainutlaatuinen, erittäin vähäsuolainen yrttisuola. Sillä on Sydänliiton myöntämä Sydänmerkki, joka tarkoittaa että tuote on parempi valinta sydänterveydelle.

Herbamare Low Salt sopii kaikille, jotka haluavat vähentää suolan käyttöä. Erityisesti se sopii korkeasta verenpaineesta kärsiville sen alhaisen natriumpitoisuuden vuoksi. Low Salt sisältää runsaasti kaliumkloridia ja erittäin vähän natriumia (alle 1%), joka tulee luontaisesti yrteistä.

Herbamare Low Salt sisältää 16 luomuyrttiä ja -vihannesta, jotka tuovat makua suolaan. Suolan jodi on peräisin Kelp-merilevästä. Herbamare Low Salt on helppo keino tasapainottaa kaliumin ja natriumin suhdetta ruokavaliossa. Sillä voi helposti korvata suolan ruoanlaitossa kokonaan tai osaksi, oman maun mukaan.

Herbamare Low Salt sisältää natriumia alle yhden prosentin, kun tavallisessa pöytäsuolassa natriumin määrä on jopa 99%. Liiallisesti nautittuna natrium nostaa verenpainetta ja moni suomalainen saa sitä ruoan mukana liikaa. Herbamare Low Saltin sisältämä kalium päin vastoin edistää verenpaineen pysymistä normaalina ja on helppo tapa tasapainottaa suolan saantia.

Herbamare, vähäsuolainen, sydänmerkki, 125g

Varasto loppu