Täysin luonnollinen makeuttaja
Suomessa valmistettu Koivusokeri on makeuttajien aatelia ollen täysin luonnollinen pöytämakeuttaja.. Se maistuu riittävän makealle ja sopii sen vuoksi erinomaisesti kaikkeen makeuttamiseen. Koivusokerin sisältämä ksylitoli edistää hampaiden terveyttä ja sen glykeeminen indeksi on vain 7 eli se kohottaa verensokeria hyvin hitaasti.
Koivusokeri on loistava korvike tavan sokerille ja sitä voi käyttää “tavallisen” sokerin tavoin sillä se on niin makeudeltaan kuin rakenteeltaankin samankaltaista. Koivusokeri kestää kuumentamisen ja sopii siten hyvin leivontaan.
Saattaa aiheuttaa laksatiivisia oireita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Emilia K (varmistettu kirjoittaja) –
Loistavaa laatua!
darkk! (varmistettu kirjoittaja) –
Koivusokeri sopii todella hyväksi makeuttajaksi ja on puolet pienempi kalorinen kuin sokeri. Eikä siinä ole samankaltaista jälkimakuakaan kuin keinotekoisissa makeuttajissa kuten aspartamiinissa.
Pieni vinkki niille jotka käyttävät tätä ekoja kertoja niin aloittakaa pienellä annoksella ja lisätkää määrää vähitellen, koska koivusokeri voi ensimmäisiä kertoja käytettäessä antaa mahavaivoja. Nopeasti itsellä kyllä maha tottui ja parin päivän päästä pystyi jo käyttämään kuin mitä tahansa muuta makeuttajaa!
Irmeli T. (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä makua antamaan. Eisim. Lehtikaalin päälle kun tekee sipsiä.
Johanna R. (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin hyvää, tulee ehdottomasti olemaan kuivakaapin vakiotuote tästä eteenpäin! 🙂