Kookosmaito, luomu 330ml x 12-pack

16,72 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 16,72 

4,22 €/l

Kookosmaito, luomu, 330ml × 12

Varasto loppu

kookosmaito
Kookosmaito, luomu 330ml x 12-pack

16,72 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 16,72 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luomulaatuinen kookosmaito uudelleensuljettavassa pakkauksessa

Kermainen kookosmaito valmistetaan kookoksen valkoisesta hedelmälihasta. Se on ollut yksi eteläisen Aasian ja Tyynenmeren maiden ja kulttuurien keskeisiä raaka-aineita ruoanlaitossa. Sillä on kaikista kasvimaidoista pitkäaikaisin ja perinteikkäin historia – monissa niistä maista, joissa kookosmaitoa on käytetty pitkään, se on väestön pääasiallinen “maito”.

Täyteläinen kookosmaito sopii erinomaisesti monipuoliseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Voit käyttää sitä erilaisten kastikkeiden ja curryjen pohjana, se tuo myös täyteläisyyttä kasviskeittoihin ja smoothieisiin sekä erilaisiin kuumiin juomiin. Jääkaappikylmänä se myös vaahtoutuu kuohkeaksi ja sopii siten myös käytettäväksi kakkujen, leivosten ja vohveleiden kanssa.

Saatavilla myös yksittäispakkauksena! Tutustu >> 

Ympäristöystävällinen valinta

Foodinin kookosmaito saapuu Suomeen samasta paikasta kuin suosittu kookosvesi, eli Vietnamista. Kookospalmut viljellään luonnon monimuotoisuutta ja hyvinvointia tukevalla metsäviljelyllä, joka takaa monipuolisuutensa ansiosta elannon viljelijöille useammalla kuin vain yhdellä tapaa. Viljelijöille maksetaan työstä reilu korvaus, heille tarjotaan koulutusta sekä oikeanlaiset työvälineet, ja lisäksi varmistetaan, että heidän lapsensa pääsevät käymään koulua.

Pakkaus & kierrätys

Foodinin luomulaatuinen kookosmaito on erittäin helppo käyttää. Maito on pakattu uudelleen suljettavaan TetraPak-purkkiin, jossa on biohajoava sokeriruokokorkki. Ekologinen pakkaus pitää tuotteen hyvänä jääkaapissa, ja se on helppo lajitella kartonkikeräykseen.