KURKUMA VIE INTIALAISEEN KEITTIÖÖN
Kurkuma on voimakas, syvän keltainen mauste, joka tuo väriä ja makua kaikenlaisiin ruokiin. Tämä aasialaisen keittiön keskeinen mauste on aromikas ja herkullinen, eikä ole sattumaa, että sitä on käytetty Intian ja Kiinan keittiöissä jo vuosituhansien ajan.
Viime vuosina huimasti suosiotaan nostattanut kurkuma on tyypillisesti osa curry-maustesekoituksia, ja se sopii hyvin riisi- ja linssiruokiin. Kurkuman aanläheinen maku sopii hyvin kesäkurpitsalle, pinaatille, kalalle ja kanalle. Kurkuma voi maistua alussa hieman kitkerältä ja sitä pitääkin osata käyttää oikein. Kitkerä maku häviää, kun kurkumaa hauduttaa kevyellä lämmöllä öljyssä tai voissa noin kymmenisen minuuttia. Tämä myös voimistaa kurkuman makua.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Anne Vähäsöyrinki (varmistettu kirjoittaja) –
Erinomainen ja laadukas tuote