Aromikas aito manteli
Manteli on pähkinää muistuttava siemen. Mantelit sisältävät vähän hiilihydraatteja ja runsaasti E-vitamiinia, proteiinia, magnesiumia, kaliumia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä. Mantelimme tulevat Sisiliasta, jossa mantelit ovat tunnetusti makeampia.
Herkullinen ja miedon makuinen manteli on suosittu raaka-aine monenlaisessa ruoanlaitossa ja leivonnassa. Kuoritut mantelit sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä mantelimaitoa ja käyttää sitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Suosittelemme liottamaan manteleita vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
Ville (varmistettu kirjoittaja) –
Käytän näitä sellaisenaan raakavälipaloissa gojien, kaakaonibsien, mulpereiden ja inkamarjojen kanssa. Liotan näitä myös ja laitan raakasuklaan tai patukan sekaan. Sopii tietysti myös raakakakun pohjiin! Hyvä maku ja hyvät proteiinit päivään!
AKA (varmistettu kirjoittaja) –
Nämä mantelit ovat hyvänmakuisia ja kivan kokoisia. Näissäkin on jonkin verran karvasmanteleita joukossa, mutta ei onneksi liikaa.