MONIPUOLINEN MANTELIJAUHO
Pehmeä mantelijauho on miedonmakuisista ja herkullisista kuorituista manteleista jauhettua jauhoa, joka soveltuu monipuolisesti leivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelijauhomme aromikkaat mantelit ihastuttavat monia makunystyröitä ja manteleiden vivahteikas makumaailma tekeekin siitä erittäin suositun leivontatuotteen!
Tutustu myös muihin pakkauskokoihimme ja gluteenittomiin jauhoihin >>
Mantelijauho sopii hyvin monelle allergikolle ja se onkin yksi käytetyimmistä raaka-aineista erityisruokavalioita noudattavien parissa. Sen pehmeä rakenne tekee leipomisesta vaivatonta ja lopputuloksesta suussasulavan! Proteiini- ja kuitupitoinen mantelijauho tekee leipomuksista poikkeuksellisen ruokaisia ja täyttäviä, ja samanaikaisesti kuidut ja proteiinit pitävät verensokerin tasaisempana.
Tutustu muihin leivotatuotteisiimme >>
Miedon makunsa puolesta mantelijauho sopii niin suolaiseen kuin makeaankin leivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelijauhoista pystyt leipomaan sekä raakoja että kypsennettyjä vähähiilihydraattisia ja ravinteikkaita leivonnaisia, kakkuja, lettuja, keksejä ja leipiä. Se on myös yksi ketogeenisen leivonnan suosituimmista raaka-aineista!
MANTELIJAUHON KÄYTTÖ
Mantelijauholla voit korvata lähes kaikki leivonnassa ja ruoanlaitossa käytettävät jauhot. 100% mantelijauhosta leipoessa koostumus ei ole yhtä kiinteä, joten suosittelemme kokeilemaan sen kanssa esimerkiks hienojakoista riisijauhoa tai tattarijauhoa. Huomioi, että runsaskuituisena jauhona mantelijauho imee normaalia enemmän nestettä jolloin taikinan nestemäärää on hyvä lisätä tai käyttää hieman vähemmän jauhoja. Mantelijauhosta puuttuu luontainen sitko, minkä vuoksi se käyttäytyy leivonnassa hieman tavan jauhoista poiketen. Tämän sitkon saat lisäämällä taikinaan taikinan koosta riippuen 1-2 teelusikallista psylliumkuitua, joka tuo taikinaan sitkon ja tekee siitä helpommin työstettävää.
Perinteisesti mantelijauhosta on valmistettu macaron-leivoksia ja mantelimassaa. Se sopii sellaisenaan loistavasti myös juusto- ja raakakakkujen pohjaksi sekä suussa sulaviin suklaafondantteihin!
MIKÄ IHMEEN MANTELIJAUHO?
Mantelijauho on valmistettu pähkinää muistuttavista ravinteikkaista ruskeista siemenistä: manteleista. Herkullisen makunsa lisäksi mantelit ovat erittäin E-vitamiinipitoisia, proteiinirikkaita ja sisältävät runsaasti terveydelle hyvää tekeviä pehmeitä rasvoja, vatsaa helliviä kuituja ja vain vähän hiilihydraatteja. Mantelit sopivat usein myös niille, joiden ruokavalioon pähkinät eivät sovi. Sen vuoksi tämä herkullinen jauho sopiikin loistavasti vähähiilihydraattiseen ja ketogeeniseen leivontaan.
FITNESSFIRST-TUOTEPERHE
FitnessFirst -tuoteperhe koostuu laadukkaista, pääosin luomulaatuisista tuotteista. Koko tuoteperhe käy läpi tarkan laadunvalvonnan. Tarkka laadunvalvontamme varmistaa, että tuote on viljelty luontoa kunnioittaen eikä torjunta- tai lisäaineita ole käytetty viljelyn missään vaiheessa korkean laadun varmistamiseksi.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Susanne L (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä tuote. Ja edullistakin vielä.
Tiina T (varmistettu kirjoittaja) –
Vähähiilarinen mantelijauho.
Tanja H (varmistettu kirjoittaja) –
Vähän hiilareita ja hyvä maku
Maria K (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä ja edullinen mantelijauho vähähiilihydraattiseen leivontaan.