Magnesium Mist- Magnesium suihke 150ml

6,36 

Alhaisin30 päivän hinta 6,35 

Varastossa

Magnesium Mist- Magnesium suihke 150ml

6,36 

Alhaisin30 päivän hinta 6,35 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Ihoa tehokkaasti kosteuttava & suojaava kasvosuihke

Monivaikutteisen kasvosuihkeen hypoallerginen ja steriili koostumus rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa herkkääkin ihoa tehokkaasti. Hoitava suihke sopii käytettäväksi  kasvoveden tapaan että esimerkiksi meikin kiinnitykseen.

Antioksidanttinen 4-in-1 magnesiumsuihke kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä suojaa sitä ilmansaasteilta. Kaikille ihotyypeille sopivan tuotteen hypoallerginen ja steriili koostumus vähentää tulehdusta aiheuttavia tekijöitä ja helpottaa herkänkin ihon ärsytysoireita kuten punoitusta ja epämukavaa tunnetta iholla. Monikäyttöinen suihke sopiii käytettäväksi kasvoveden tapaan puhdistuksen jälkeen lisäämään iholle kosteutta sekä palauttamaan sen optimaalisen pH-arvon. Hienojakoista suihketta voi lisätä myös meikin päälle pidentämään sen kestoa sekä pitkin päivää raikastamaan  suojaamaan ihoa ympäristön saasteilta  vapailta radikaaleilta

Kaikki suihkeen mineraalit on johdettu Kuolleenmeren suolasta, ja niitä käytetään yleisesti erilaisten ihottumien hoidossa. Magnesiumin lisäksi kasvosuihke sisältää ihon uudistumista stimuloivaa kaliumia, kollageenintuotantoa lisäävää natriumia sekä ihoa hoitavaa piitä. PH-arvoltaan neutraali suihke sopii kaiken ikäisten ihon hoitoon ja isotonisen veden ansiosta sen tehokosteuttava ja rauhoittava vaikutus on välitön ja kestää jopa kolme tuntia. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Aktiiviraaka-aineet

Isotoninen vesi: sotoninen vesi on iholle optimaalinen kosteuttaja, eikä se aiheuta ihosoluissa epätasapainoa toisin kuin hypotoninen tai hypertoninen vesi. Isotoninen vesi kulkee vapaasti solujen sisä- ja ulkopuolella, jolloin veden ja ihosolujen välillä vallitsee osmoottinen tasapaino ja ihon kosteustasapaino säilyy

Magnesium: Magnesium rauhoittaa herkkääkin ihoa ja rentouttaa sen hermopäätteitä. Se lisää iholle tärkeiden B-vitamiinien tuotantoa sekä tehostaa ihon entsyymitoimintaa. Ihon uudistumista stimuloivan kalsiumin kanssa magnesium rauhoittaa tulehdusta sekä korjaa ihoa.

Vegaaninen. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.