Proteiinirikas punainen linssi
Hernekasveihin kuuluvat punaiset linssit ovat hyvä kasviperäisen proteiinin ja ravintokuidun lähde. Maultaan punaiset linssit ovat mietoja ja sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. Kokeile osana keittoja, muhennoksia ja kasvispihvejä.
Valmistus: Keittoaika 15-20 minuuttia. Mittaa 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Tuija L (varmistettu kirjoittaja) –
Mukavan kokoinen paketti, ja hyvälaatuiselta näyttävää tavaraa. Nyt riittää terveellistä syötävää vähäksi aikaa!
Mari R (varmistettu kirjoittaja) –
Hinta-laatusuhde on hyvä ja itse ruoka-aines hyvänlaatuista.
Juhani H (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä, että linssiäkin saa nyt isommissa erissä.
pasitimonen81 (varmistettu kirjoittaja) –
Laadukasta syötävää ja mukavan iso paketti.