Proteiinirikas punainen linssi
Hernekasveihin kuuluvat punaiset linssit ovat hyvä kasviperäisen proteiinin ja ravintokuidun lähde. Maultaan punaiset linssit ovat mietoja ja sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. Kokeile osana keittoja, muhennoksia ja kasvispihvejä.
Valmistus: Keittoaika 15-20 minuuttia. Mittaa 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Kirjaudu
Rekisteröidy
Varasto loppu
Maria U (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä tuote
Hilkka K (varmistettu kirjoittaja) –
Punaiset linssit on nopea keittää ruuaksi liottamatta!
keskinenjanne (varmistettu kirjoittaja) –
Parhautta.
Tiariana (varmistettu kirjoittaja) –
suosikkituotteita tämä. pesen/huuhtelen linssit hyvin, liotan yön yli (tai sen aikaa mitä kerkee) vedessä, keitän pleinissä vedessä kypsäksi, lisään muut jutut (luuliemi, suola, mausteet, vihannekset) ja kohta on valmista soppaa 🙂