Raakasuklaa ja piparkakku – tätä makuyhdistelmää harva voi vastustaa
Suklaa, jossa joulun rakastetuimmat maut kohtaavat. Raakasuklaa ja piparkakku, tätä makuyhdistelmää harva voi vastustaa. Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu suussa sulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista.
Raakasuklaamme on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Sari R (varmistettu kirjoittaja) –
Harva raskasuklaa maistuu musta hyvälle mutta tämä on kyllä omaa laatuaan, tästä tuli lemppari!
Susanna T (varmistettu kirjoittaja) –
Mun lempisuklaa tällä hetkellä! Ihanat täyteläiset maut.
Elina L (varmistettu kirjoittaja) –
Niin herkullinen ja suloisen täyteläinen suklaa :sparkling_heart:
Katri L (varmistettu kirjoittaja) –
Voi nauttia joulun mausta hyvällä mielellä.