Raakasuklaa Gingerbread 51%, Luomu 40g
Original price was: 2,95 €.2,51 €Current price is: 2,51 €.
62,75 €/kg
Varastossa

Toimitusaika arviolta: 1–3 arkipäivää

100 % kotimainen verkkokauppa vuodesta 2010

Ilmainen & nopea toimitus yli 59 € tilauksiin

Toimituskulut alk. 4,90 €, nouto 0 €

PIPARKAKKURAAKASUKLAA GINGERBREAD VIE JOULUTUNNELMIIN VAIKKA YMPÄRI VUODEN
Piparkakkuraakasuklaa Gingerbread vie aitoihin joulun makuihin vaikka ympäri vuoden. Raakasuklaa on maustettu piparkakkutaikinan tapaan aidoilla mausteilla; ceyloninkanelilla, kardemummalla, neilikalla, muskottipähkinällä, inkiväärillä sekä ripauksella maustepippuria. Mausteiden ja suklaan yhdistelmä on kuin pala joulun henkeä. Piparkakku-suklaa on loistava pari myös muihin herkkuihin – sulata sitä kaakaon joukkoon tai käytä leivonnassa!
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla.
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
FOODININ RAAKASUKLAAT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin piparkakkuraakasuklaa Gingerbread valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.
Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarimme Sanna että Malla tekevät massalle tiukan maku- ja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Luomu ja vegaaninen. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy

Varastossa
Sari R (varmistettu kirjoittaja) –
Harva raskasuklaa maistuu musta hyvälle mutta tämä on kyllä omaa laatuaan, tästä tuli lemppari!
Susanna T (varmistettu kirjoittaja) –
Mun lempisuklaa tällä hetkellä! Ihanat täyteläiset maut.
Elina L (varmistettu kirjoittaja) –
Niin herkullinen ja suloisen täyteläinen suklaa :sparkling_heart:
Katri L (varmistettu kirjoittaja) –
Voi nauttia joulun mausta hyvällä mielellä.