Raakasuklaahasselpähkinä, sokeroimaton, luomu 50g

2,36 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 2,06 

Varastossa

Raakasuklaahasselpähkinä, sokeroimaton, luomu 50g

2,36 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 2,06 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

IHASTUTTAVA KLASSIKKOHERKKU SAATAVILLA NYT MYÖS SOKEROIMATTOMALLA RAAKASUKLAAKUORRUTTEELLA!

Raakasuklaahasselpähkinä on klassikkoherkku, jossa yhdistyy suussa sulava raakasuklaa ja aromikas hasselpähkinä. Toisiaan täydentävä makupari on oiva valinta parempiin herkuttelu- ja välipalahetkiin, sekä monipuolinen lisä leivontaan ja jälkiruokien viimeistelyyn. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa.

Raakasuklaahasselpähkinät ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita.   

RAAKASUKLAAHASSELPÄHKINÄN VALMISTUS  

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Raakasuklaahasselpähkinät valmistetaan suomalaisena käsityönä tehtaalla Vaajakoskella. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.  

Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).