Raakasuklaalevy Almond-Seasalt, sokeroimaton, luomu, 40g

2,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Sokeroimaton almond sea salt raakasuklaa vie terveellisen herkuttelun uudelle tasolle

Almond Sea Salt on täyteläinen raakasuklaanautinto, joka yhdistää raakasuklaan, mantelit ja ripauksen laadukasta merisuolaa. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaa on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa. Nauti pala laadukasta raakasuklaata yhdessä ystävien kanssa tai pidä kiireetön ja terveellinen herkutteluhetki itsesi kanssa. Suussasulavaa raakasuklaata maistaessa ei sokeria osaa edes kaivata!

RAAKASUKLAAN VALMISTUS FOODINILLA 

Raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Foodinin Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matala, alle 42 asteen lämpötila varmistaa, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. 

Luomu, vegaaninen, gluteeniton. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. 

Kaikki Foodinin raakasuklaatuotteet ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä. 

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).