Raakasuklaamacadamia, sokeroimaton, luomu 50g

2,36 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 2,06 

Varastossa

Raakasuklaamacadamia, sokeroimaton, luomu 50g

2,36 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 2,06 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

SOKEROIMATON RAAKASUKLAAMACADAMIA ON HERKKU VERTAANSA VAILLA

Foodinin rouskuvat, macadamiapähkinöistä kermaisuutta saavat raakasuklaamacadamiat ovat ainutlaatuisen herkullinen ja terveellinen herkku täynnä luonnon omia raaka-aineita. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa. 

Raakasuklaamacadamiapähkinät ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita.   

RAAKASUKLAAMACADAMIAN VALMISTUS  

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 

Sokeroimaton raakasuklaamacadamia valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.  

Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).