Raakasuklaamansikka, sokeroimaton, luomu 50g

2,95 

Varastossa

Raakasuklaamansikka, sokeroimaton, luomu 50g

2,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

RAAKASUKLAAMANSIKKA SAATAVILLA NYT MYÖS SOKEROIMATTOMANA – LUOMUMANSIKOITA JA SUOMESSA KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUA RAAKASUKLAATA

Foodinin pehmeät, maitosuklaamaisella sokeroimattomalla raakasuklaakuorrutteella päällystetyt makeat raakasuklaamansikat ovat ainutlaatuisen herkullinen, vastuullisen kehittämisen tulos. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa.

Raakasuklaamansikat ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita.   

RAAKASUKLAAMANSIKAN VALMISTUS  

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 

Raakasuklaamansikat valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.   

Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).