Raakasuklaamanteli, sokeroimaton, luomu 50g

2,95 

Varastossa

Raakasuklaamanteli, sokeroimaton, luomu 50g

2,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

RAKASTETTU RAAKASUKLAAMANTELI NYT MYÖS SOKEROIMATTOMANA!

Foodinin rouskuvat, sokeroimattomalla raakasuklaakuorrutteella päällystetyt raakasuklaamantelit ovat ainutlaatuisen herkullinen, vastuullisen kehittämisen tulos. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa. 

Raakasuklaamantelit ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita.   

RAAKASUKLAAMANTELI VALMISTUS  

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Raakasuklaamanteli valmistetaan suomalaisena käsityönä tehtaalla Vaajakoskella. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.  

Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).