Täyteläinen raakasuklaa ja raikas vadelma yhdessä pussissa
Foodinin raakasuklaavadelma valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.
Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone yhdistää kotimaisen vadelman pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Nina N. (varmistettu kirjoittaja) –
miu mau mukkaa, makoisia ja ihmeen intensiivinen aromiyhdistelmä
Suvi H (varmistettu kirjoittaja) –
Sopivan kokoinen annos, ei tule syötyä kerralla liikaa, koska muuten olisi liian suuri houkutus.
Jani R (varmistettu kirjoittaja) –
kaikista terveellisistä herkuista parhain, suklaa ei maistu yhtään väkevältä raakasuklaalta !
Heidi V (varmistettu kirjoittaja) –
Aikas makeita ja hyviä 🙂